Milas'ta 14 Öğrenci Sütten Zehirlendikleri İddiasıyla Hastaneye Kaldırıldı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı iki köydeki ilköğretim okulunda 14 öğrenci sütten zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye kaldırıldı.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı iki köydeki ilköğretim okulunda 14 öğrenci sütten zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye kaldırıldı.

Milas'a bağlı Sakarkaya ve Çukurköy ilköğretim okulunda bu sabah dağıtılan sütleri içen 14 öğrenci, mide bulantısı, karın ağrısı gibi şikayetlerde bulundu. Okul görevlileri, öğrencilerin içtikleri sütten etkilenmiş olma ihtimallerine karşılık sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, bazı öğrenci velileri özel araçlarıyla çocukları 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Reklam
Reklam

Hastaneye Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy ve Şube Müdürü M. Sefa Yıldız da gelerek, hekimlerden öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Ersoy, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çukurköy ve Sakarkaya köylerimizde 14 öğrenci, dağıtılan sütleri içtikten sonra çeşitli şikayetlerle hastaneye getirildi. Hekimlerden aldığım bilgiye göre, şimdiye kadar herhangi bir zehirlenme bulgusu yok. Tahliller devam ediyor" şeklinde konuştu. Ersoy, öğrenci velilerine durum hakkında bilgi verdikten sonra hastaneden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: