Milas'ta 24 Kasım Programı Belli Oldu

Milas'ta Atatürk'ün Millet Mektepleri Baş Öğretmenliğini kabul ettiği tarih olan ve 1981 yılında bu yana...

Milas'ta Atatürk'ün Millet Mektepleri Baş Öğretmenliğini kabul ettiği tarih olan ve 1981 yılında bu yana öğretmenler günü olarak kutlanan "24 Kasım Öğretmenler Günü'nün" 32. yıl kutlama programı belli oldu.

Milas'taki törenler Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başlayıp, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda devam edecek.

Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği tarih olan ve 1981 yılından bu tarafa öğretmenler günü olarak kutlanan 24 Kasım Öğretmenler gününün 32. Yıl kutlama programı belli oldu.

Reklam
Reklam

Belirlenen programa göre Öğretmenler günü 24 Kasım Cumartesi günü saat 09.00'da Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak. Atatürk anıtındaki törenin ardından program Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda devam edecek.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'ndaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından emekli olan öğretmenler adına Emekli Öğretmen Ali Karabulut’un yapılacağı konuşma ile devam edecek. Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy ve Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı‘nın konuşmalarının ardından Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in mesajının okunması ve Emekli Öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerinin verilmesi ile devam edilecek. Öğretmenler günü nedeni ile düzenlenen Şiir yarışmasında dereceye girenlerin ödül töreni ile devam edecek programda Mesleğe giren yeni öğretmenler yemin edecek. Program tiyatro ve koro etkinliği ile sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: