Milas’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Kutlamaları

Muğla’nın Milas ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü gerçekleştirilen törenle kutlandı.Kutlamalar...

Muğla’nın Milas ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Kutlamalar kapsamında, saat 09.30’da Milas Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Milas Belediyesi adına çelenk Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Çelenk töreninin ardından Yüzbaşı Ümit Mutlu, günün önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Mutlu, 30 Ağustos’un Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğuna dikkat çekerek, törene katılanların bayramını kutladı.

Öğrencilerin şiir okumalarının ardından, Milas Hava Meydan Komutanlığı’nda görev yapan askerler resmi geçit gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Törene, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Garnizon ve Hava Meydan Komutanı Albay H. Hüseyin Kanbur, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, siyasi parti temsilcileri, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: