Milas'ta Bin 600 Aileye Yakacak Yardımı Yapılacak

Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi bin 600 kişiye toplam 800 ton kömür yardımı yapacak.

Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi bin 600 kişiye toplam 800 ton kömür yardımı yapacak.

Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı belirlenen dar gelirli ihtiyaç sahibi bin 600 kişiye 500'er kilogram kömür yardımı yapacak. Dağıtımların 15 gün sürmesi bekleniyor.

Bu yıl dağıtılacak kömürlerin geç gelme nedeninin önceliğin daha soğuk iklime sahip şehirlere verilmesinden kaynaklandığını belirten Kaymakam Bahattin Atçı, "Gelen 800 ton kömürü, belirlenen ihtiyaç sahibi bin 600 vatandaşa bugün itibarı ile dağıtmaya başlayacağız. Önceliğin daha soğuk şehirlere verilmesi, kömürlerin gecikmesine neden oldu. En kısa sürede gereken kömür yardımını gerçekleştirerek vatandaşların kışı sıcak bir biçimde geçirmelerini sağlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mutlu Hazer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: