Milas'ta Orman Yangını

Milas'ta çıkan orman yangınında 1 dönümlük alan zarar gördü.

Milas'ta çıkan orman yangınında 1 dönümlük alan zarar gördü.

Akgedik Barajı yakınlarında henüz belirlenemeyen sebeple orman yangını çıktı. Yangına Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 2 uçak, 1 helikopter, 3 arazöz ve 30 yangın söndürme işçisiyle müdahale edildi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında 1 dönümlük ormanlık alan zarar gördü.

Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının çıkış sebebini belirlemek üzere çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Aynı mevkide daha önce de çok sayıda yangın çıktığını belirten Kazakoğlu, "Bölgede ekiplerimiz zaman zaman devriye geziyor ama yangının ne zaman çıkacağını tahmin edemiyoruz. Güvenlik güçlerimiz bu bölgedeki ortaklaşa çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferdi Aşıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: