Milas’ta Ramazan Etkinlikleri

Milas Belediyesi ve Milas Sanatçılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Mavi Güneş 69 Grubunun Gölge Dansı ve...

Milas Belediyesi ve Milas Sanatçılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Mavi Güneş 69 Grubunun Gölge Dansı ve Müzik gösterisi izleyicileriyle buluştu.

Milas Belediyesi ve Milas Sanatçılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Mavi Güneş 69 Grubunun Gölge Dansı ve Müzik gösterisi Milas Belediyesi Kültür Sarayında izleyenleriyle buluştu. Milas’ta ilk defa sergilenen gölge dansı ve müzik gösterisine, Milas Kaymakamı M.Bahattin Atçı, belediye ve sanatçılar derneği yetkilileri ile vatandaşlar katıldı. “Gölge Dansı ve Müzik Gösterisi” Turhan Selçuk’un Abdülcanbaz karekteri, Mehmet Nergis’in fotoğraf ve Milas desenleri ile Kamil Masaracı’nın çevre konulu karikatürleri ile görsel bir şova dönüştü. İzleyenlerin beğenisini kazanan Mavi Güneş 69 grubunun kadrosunda Milas doğumlu ünlü Karikatürist Turhan Selçuk’un yeğeni Osman Murat Ertel, Can Aydemir, Umi Deniz ve Esma Sultan geceye imzasını attı.

Reklam
Reklam

7,5 aylık hamile güzel anne adayı Esma Sultan dansları ile büyüledi;

Mavi Güneş 69 grubunun dansçıları da izleyenlerin beğenisini kazandı. Japon Umi Deniz’in yanı sıra, Vokal Osman Murat Ertel’in eşi olan Esma Sultan aynı zamanda 7,5 aylık hamile, Emir Devran adını alacak bebeği ile oynadığı dansla izleyicilerin ilgi odağı oldu. İki yıldan bu yana sahnelerde dans ettiğini belirten Esma Sultan işini severek yaptığını ve dans ederken çok mutlu olduğunu söyledi.

Gösteri, Kaymakam M. Bahattin Atçı’nın Mavi Güneş 69 grubuna plaket ve karikatür albümü takdim etmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: