Milas'ta Üst Yapı Çalışması

Muğla'nın Milas ilçesinde, uzun süreden bu yana çalışma yapılması beklenen Ulusal Egemenlik, Kadıağa, Cumhuriyet ve...

Muğla'nın Milas ilçesinde, uzun süreden bu yana çalışma yapılması beklenen Ulusal Egemenlik, Kadıağa, Cumhuriyet ve Menteşe Caddeleri yol düzenleme projelerine başlandı.

Ulusal Egemenlik, Kadıağa, Cumhuriyet ve Menteşe Caddeleri yol düzenleme çalışmalarına nihayet başlandı. Geçtiğimiz ay itibari ile sözleşmesinin imzalanmasının ardından proje için yer teslimi yapıldı. Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık Birimi ekiplerinin kanalizasyon ve yağmur suyu döşeme işlerinin tamamlanmasının ardından, yüklenici firma tarafından yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başlanacak. Ulusal Egemenlik Caddesi'nin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Caddesi'nden başlanarak Kadıağa ve Menteşe Caddeleri ile proje devam ettirilecek. Çarşı esnafının işleyişini etkilememek ve kısa sürede projenin tamamlanmasını sağlamak için çalışmalar hafta sonu ve mesai saati sonrasında da devam etmekte. Proje yol ve kaldırım düzenlemeleri Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan yol ve kaldırım tatbikat projesine göre yapılmaktadır. Proje kapsamına giren caddelerimizin aydınlatma işi ise Milas Belediyesi Destek Hizmetleri tarafından yapılacak. Cadde estetiğini sağlamak ve ilçemizin antik dokusuna uygun dekoratif aydınlatma direkleri kullanılacak.

Reklam
Reklam

Ulusal Egemenlik, Menteşe, Kadıağa ve Cumhuriyet Caddeleri'nin sokak sağlıklaştırılması kapsamında 8 bin 500 m2 kaldırım yapılacak. Yapılacak olan kaldırımlarda yöreye ait, Muğla Beyaz Mermer ve Muğla Noçe Traverten taşları ile döşenecek. Caddelerin 3,5 metre genişliğinde tek şerit halinde, taşıt ile yaya hareketini sağlayabilecek şekilde olması planlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: