Milas’ta Uyuşturucu Operasyonu

Muğla’nın Milas ilçesi ve 4 ayrı il merkezinde düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne...

Muğla’nın Milas ilçesi ve 4 ayrı il merkezinde düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen 8 kişi yakalandı.

Milas ve Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele polisinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda Milas’ta yaşayan S.A. adlı kişinin çevre illerden temin ettiği uyuşturucu maddeleri eşi D.A. aracılığıyla sattığı bilgileri üzerine 7 ay önce çalışma başlatıldı. 7 ay boyunca teknik takip gerçekleştirilen şahısların bağlantılı oldukları ileri sürülen kişiler de belirlendi. 26 Haziran’da Milas merkez olmak üzere Marmaris, Muğla, Aydın, İzmir ve Antalya’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda S.A, D.A, H.Ç, A.G, Y.D, F.E, E.Y. ve T.Y. adlı şahıslar gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Şahısların evlerinde yapılan aramalarda çeşitli yerlere gizlenmiş 3 kilogram 523 gram esrar maddesi ve 10 adet uyuşturucu ele geçirildi.

Şüpheliler, sabah saatlerinde Milas Adliyesi’ne getiririldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: