Milas’taki Otodan Hırsızlık Zanlılarının 2’si Tutuklandı

Muğla’nın Milas ilçesinde camlarını kırarak 3 otodan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si...

Muğla’nın Milas ilçesinde camlarını kırarak 3 otodan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi ve Milas 1. Noter çevresinde 3 ayrı otodan camı kırılarak gerçekleşen hırsızlık vakalarının zanlıları olarak yakalanan 4 kişiden 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. Son günlerde artan olaylar üzerine çalışmalarını sürdüren Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli yaptığı başarılı bir operasyonla 4 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Yapılan incelemelerde güvenlik kameralarına da yansıyan zanlıların evlerinde ve gizlendikleri yerlerde yapılan aramalarda soygunlardan kalan bir takım eşyalara rastlandı.

Reklam
Reklam

Hırsızlık olaylarının zanlıları Ş.C, M.Ş, M.A. ve M.A önceki gün alınan ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Zanlılardan Ş.A. ve M.Ş. tutuklanırken, M.A. denetimli serbestlik, M.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: