Milat 10. bölümü nefesleri kesti

Aksiyon dozu yüksek dizi Milat 10. bölümü izleyenleriyle buluştu. Heyecan verici gelişmelerin yaşandığı Milat sezon finali bölümünde, babasının ölümünden sonra yalnız ve kötü günler geçiren Duru, Hamza'ya olan duygularını dile getirdi.

MİLAT SEZON FİNALİ 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kısa sürede fenomen haline gelen Milat sezon finali ile sezona ara verdi. Milat 10 bölümünde; babasının ölümünden sonra yalnız ve kötü günler geçiren Duru, Hamza'ya olan duygularını dile getirdi, Hamza bu itiraf karşısında afalladı. Gökçe'yi ele geçiren Rafael teşkilatın baskınıyla köşeye sıkıştı. Ufuk Bayraktar, Demir Karahan, İlah Şeşen, Mustafa Uğurlu, Burcu Kara, İsmail Filiz gibi isimlerin başrollerini paylaştğı Milat sezon finaliyle 12 Haziran akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

MİLAT 10. BÖLÜM ÖZETİ

Milat final bölümünde Esin Alpkaya'nın, Duru'ya birlikte hareket etmeyi teklif etmesi Duru'da şaşkınlık yarattı. Milat sezon finalinde Esin Alpkaya'nın babasının öldürülmesinde parmağı olduğunu düşünen Duru, Esin'in bu teklifi karşısında ne diyeceğini bilemedi. Babasının ölümünden sonra yalnız ve kötü günler geçiren Duru, Hamza'ya olan duygularını dile getirdi. Hamza'nın hiç beklemediği anda gelen bu itiraf onu şaşkına çevirdi. Esin Alpkaya, Duru'ya birlikte hareket etme teklifiyle geldi. Milat 10. bölümde Esin Alpkaya'nın babasının katili olduğunu düşünen Duru, bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırdı. Yalnız ve kötü günler geçiren Duru, Hamza'ya duygularını açarak ona sığınmak istedi. Bu aşk itirafının ardından Hamza ne diyeceğini bilemedi. Diğer yandan kafasındaki soruların cevabına ulaşmak isteyen Hamza, Dilaver'i sorguya aldı ve Asaf'a ulaşmanın yollarını bulmaya çalıştı. Esin Alpkaya ile bir araya gelen Asaf Rafael'den gelen son görev talebiyle harekete geçti. Duru'ya ne diyeceği bilemeyen Hamza'nın kafasında başka sorular oluştu. Hamza Duru'ya ne cevap verdi? Gökçe Rafael'in Elinden kurtulabildi mi? Milat 10. bölümde tüm sorular yanıt buldu!