Milat 2. bölümde yeni terör dalgası vardı

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Milat 2. bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Milat son bölümde yine aksiyon dolu sahneler vardı. Dizinin bu bölümünde teşkilаt, Türkiye'de başlatılması hedeflenen yeni bir terör dalgаsının önüne geçmeyi hedefledi.

TRT 1 ekranlarının iddialı yapımlarından biri olarak geçen Milat 2. bölümü ile izleyenlerinin karşısında oldu. İlk bölümü sonrasında heyecanla beklenen Yeni Türkiye'nin derin macerası Milat son bölümündde nefes kesici aksiyon sahneleri izleyenlere heyecan dolu bir akşam yaşattı. Dizi bu bölümüyle 10 Nisan Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

Milat 2. bölümünde mit yeni görevler için ekibini göndermiş bulunmaktaydı. Kaos yaratmak isteyen kişilere karşı mücadele için butona artık basılmıştı. Milat son bölümde miti bekleyen tehlike adım adım yaklaşmaya başladı. Güç odakları çeşitli eylemlerle Türkiye'dе bir kaos ortamı oluşturmayı amaçlıyorlardı. Milli İstihbarat Teşkilatı, Türkiye'nin büyümesine direnen bu odaklarla yurt içinde ve dışında etkin bir mücadele sürdürüyordu.

Milat 2. bölümde teşkilаt, bir yandan milli enerji politikasının sekteye uğramaması için var gücüyle çalışırken, diğer yandan uluslararası bir operasyonla Türkiye'de başlatılması hedeflenen yeni bir terör dalgаsının önüne geçmeyi hedefliyordu.
MİLAT KONUSU
Milat dizisinde Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yabancı istihbarat teşkilatlarıyla olan mücadelesi anlatılıyor. Teşkilatın en başarılı elemanlarından biri olan Hamza çok zorlu görevleri kayıpsız yerine getirmiş başarılı bir askerdir. Küçük yaşta babasız kalan Hamza yetiştirme yurduna verilir.
Akıllı ve çalışkan bir çocuk olan Hamza dikkatleri üzerine çeker. Küçük yaştan itibaren yetiştirilir ve istihbaratın en iyi elemanlarından biri olur. Tek başına üstlendiği operasyonları başarıyla tamamlayan Hamza teşkilatın başkanı Murat bey tarafından İKK'ya alınır. İKK yabancı istihbaratçılarla mücadele eden özel bir ekipten meydana gelmektedir.