Miletvekili Enç: Anneler Bölücü Fraksiyonlara Karşı Çocuklarını Korusun

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, terör sorununu çözeceklerini söyledi. Sorunun çözümünde annelerin önemli bir...

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, terör sorununu çözeceklerini söyledi. Sorunun çözümünde annelerin önemli bir yeri olduğunu anımsatan Enç, çözüm sürecini sabote etmeye yönelik provakatif eylemleri kınadı.

Annelerin çocuklarına sahip çıkmalarını isteyen AK Partili Enç, gençleri bölücü franksiyonlardan annelerin koruyabileceğini belirtti. Enç, “Anneler her anlamda çocuklarının başına bir şey gelmesini istemezler. Benim onlardan isteğim lütfen çocuklarını takip etsinler. Çünkü çok ciddi bölücü fraksiyonlar var ülkede. Bu fraksiyonlara kapılıp yanlış şey yapmaları hemen olabilecek bir şey. Kontrolden hemen çıkabilecek bir şey. Annelerin ve babaların çocuklarının üzerinde daha çok durmaları lazım. Sorgulayıcı değil de anlayışlı şekilde çocuklarının yanında olması lazım” dedi.

Reklam
Reklam

Enç, gençlerden terör örgütünün ekmeğine yağ sürecek eylemlerden sakınmalarını istedi. Enç şöyle devam etti: “Ben genç arkadaşlarıma da bölücü terör örgütünün ekmeğine yağ sürecek hiçbir eylemde bulunmamalarını istiyorum bir anne olarak. Benim de evladım var. Biz bu sorunu çözeceğiz inşallah."

Ülkede çok güzel şeylerin olduğunu belirten AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, “Canımızı sıkan şeyler de oluyor. Bu üniversitelerde tamamen provokasyona yönelik, tamamen mevcut durumu dinamitlemeye yönelik eylemleri kınıyorum öncelikle. Öğrenci arkadaşlarımızın direk bu konuda müdahil olduklarını düşünmüyorum. Tamamen provokasyon olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türkiye ne zaman güçlense, Türkiyenin arkasından iten ve ayağını çeken bir unsur ortaya çıkartılıyor. Kimi zaman etnisite, kimi zaman dinsel bölünme, kimi zaman başka bir şey. Ama bu kez bunların hepsine halk olarak izin vermeyeceğiz. Çünkü bu ülke 10 yıl önceki ülke değil artık. Ekonomik anlamda demokratik anlamda çok güçlenmiş bir ülke. Biz kendi sorunlarımızı çözebilecek durumdayız. Bu son gelişme, şehit cenazelerimizin gelmemesi. Bölgedeki doğuda ve batıda esen o barış havasından herkesin gurur duyması gerekiyor.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: