Millet Partisi’nden Sp’ye Ziyaret

Millet Partisi İl Başkanı Mustafa İdiz, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan’ı ziyaret etti.Millet Partisi...

Millet Partisi İl Başkanı Mustafa İdiz, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan’ı ziyaret etti.

Millet Partisi İl Başkanı Mustafa İdiz, “Türkiye'nin dünya içerisinde görünümü ve bu anki ortaya çıkan dağınıklığın giderilmesi noktasında birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu birlik ve beraberlik davası milli mücadele hareketinin başlamasıyla ortaya çıkan bir hareket olarak devam etti. Bu açıdan sizleri ziyaret etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduk” diye konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ise, “Ülkemiz hakikaten Cumhuriyet tarihinin en badireli günlerini yaşamakta” diyerek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“İstiklal Marşımızın kabulünün yaşandığı bugünlerde tarihte hiç olmadığımız kadar birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonra hak yolunda mücadele eden insanlarımız hep bir araya geliriz. Geçmişte yapılan hataları tekrar etmeyerek birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi en güzel yarınlara ulaştırma noktasında gayret ederiz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: