Milletveki Koçer, Gtb’yi Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejet Koçer ve beraberindeki heyet, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejet Koçer ve beraberindeki heyet, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’nu ziyaret etti.

Milletvekili Nejat Koçer, Örnek Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Hanifi Haratoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dünya TV yetkilileri Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Meclis Başkanı Selami Memiş tarafından ağırlandı.

Milletvekili Nejat Koşer, Borsanın yeni yönetimini tebrik etmek için bu ziyareti gerçekleştiğini belirterek, “Borsa’da yeni göreve gelen arkadaşlarımı kutluyor, hayırlı olsun diyorum. Kendilerinin bu vazifede başarılı olacaklarına inanıyorum. Her daim diğer oda ve borsalar ile birlikte hareket ederek ortak akılda yer alacaklarına ve Gaziantep’in faydası için çalışacaklarına eminim” dedi.

Reklam
Reklam

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Milletvekilimizin desteklerinden ve ziyaretlerinden son derece mutlu olduk. Her zaman kendilerinin eleştirilerine ihtiyacımız olacaktır. Bu sayede daha doğru ve daha iyi işler yapacağız. Bizler Gaziantep’in iyiliği için her zaman tek ses olunması gerektiğini savunuyoruz. Bu doğrultuda Koçer’inde belirttiği gibi her zaman Gaziantep’in tüm kurum ve kuruluşları ile uyum için her birlikte daha iyisi için çalışacağız” diye konuştu.

Örnek Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Hanifi Haratoğlu ve Dünya TV yetkilileri de gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretlerinde Borsa yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: