Milletvekileri OSB'de Işçilerin Sorunlarını Dinledi

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer ile AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB)

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer ile AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) işçilerin sorunlarını dinledi.

OSB'de perde sistemleri üretimi yapan bir fabrikayı ziyaret eden milletvekilleri ve beraberindeki heyet, işçilerle birlikte öğle yemeği yedi.

İş yeri sahibi Hakkı Yalçın, yemekte yaptığı konuşmada, milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İsmail Tamer de her hafta il yönetimi olarak, belirlenen bir fabrikayı ziyaret ettiklerini belirterek, "Ziyaret ettiğimiz fabrikalarda işçilerimizin sıkıntılarını dinliyoruz. AK Parti olarak her zaman işçilerimizin yanındayız. İşçilerimizin sıkıntılarını çözmede her an yanlarında olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Öksüzkaya ise AK Parti iktidarı ile Türkiye'nin, dünya devletleri arasındaki itibarının yükseldiğine değinerek, "Vatandaşlarımız da AK Parti iktidarının yapmış olduğu çalışmaları destekliyor, teşvik ediyor. Bizim yüzde 37'lerle aldığımız emanet bu günlerde, yüzde 50'nin üzerine çıktı" diye konuştu

Ziyaretin ardından vekiller, işçilerle sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: