Milletvekili Ağbaba, Stat İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yapımı devam eden 25 bin kişilik stadyum...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yapımı devam eden 25 bin kişilik stadyum inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Ağbaba, TOKİ tarafından İnönü Üniversitesi karşısındaki alana yaptırılan 25 bin kişilik stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. 11 Ocak 2012 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen, 19 Mayıs 2012 tarihinde temeli atılan spor kompleksi hakkında yetkililerden bilgi alan Ağbaba, spor tesislerinin kentlerin sosyal gelişimleri için önemli rolleri olduğunu kaydederek, stadyum inşaatının zamanında tamamlanmasını istediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Yetkililere, projenin zamanında tamamlanması konusunda sıkıntılar yaşanırsa, bu sıkıntıların aşılması için gerekli girişimlerde bulunacağını kaydeden Ağbaba, Malatyaspor'un Süper Lig'e çıkmasını da sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: