Milletvekili Akbulut, "tatile Değil, Halkımızı Ziyarete Gidiyoruz"

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, TBMM’nin tatile girmesinin ardından, seçim bölgesinde vatandaşlarla bir araya...

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, TBMM’nin tatile girmesinin ardından, seçim bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelerek ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

Vatandaşların sorunlarını, dertlerini dinlemek için meclisin tatile girmesinin hemen ardından, Ankara’dan, Tekirdağ’a geldiğini ifade eden Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, “Meclis kapanır kapanmaz tatil yapmak yerine halkımızın arasına karışmak, onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek için ziyaretlere başladım. Ankara’da birçok yasa çıkarıyoruz, bu çıkardığımız kanunların vatandaşımızı nasıl etkilediği, uygulamada nasıl bir algı oluştuğunu, vatandaşla yüz yüze geldiğimizde anlamaya çalışıyoruz.” Dedi.

Reklam
Reklam

Hükümetin çalışmaları hakkında vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını ifade eden Akbulut, “Çorlu’dan başladığım ve 15-20 gün içinde tüm ilçelerimizi dolaşarak devam edeceğim. Ziyaretlerde, şu ana kadar vatandaştan gördüğüm olumsuz tepkiler daha çok yerel yönetimlerden kaynaklanan sıkıntıların dile getirilmesiydi. Hükümetimizle ilgili ekonomi, istikrar gibi bir şikayet vatandaşımızdan gelmedi, aldığımız olumlu tepkiler bizi memnun ediyor.” dedi.

Milletvekili Akbulut, Şarköy’de yeni açılan teknoloji mağazası Bimeks’in açılışına katıldıktan sonra, Kaymakam Zekeriya Güney’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Akbulut, Şarköy Devlet Hastanesi’nde yeni oluşturulan çocuk odalarını, sünnet polikliniğini de ziyaret etti..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz