Milletvekili Akgün, KASİAD’ı Ziyaret Etti

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD)’ni ziyaret...

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD)’ni ziyaret etti.

KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kılınç ile üyelerin hazır bulunduğu ziyarette Akgün, Karaman’da Organize Sanayi Bölgesi’ndeki problemlerin çözümü konusunda bilgi verdi. Akgün, KASİAD’ın gerek yurt içi gerek yurt dışı programları ile Karaman'a pozitif katkı yaptığını ifade etti.

KASİAD Başkanı Ahmet Kılınç, derneğin kurulduğu andan itibaren aktif bir yapıda çalıştığını, çok önemli organizasyonlara katıldığını belirtti. Kılınç, tek hedefin iş adamlarına yeni ufuklar kazandırmak, muhtemel yatırımlarında sağlıklı yol haritaları çıkarmalarına katkıda bulunmak olduğunu dile getirdi. Başkan Kılınç, TUSKON’un her yıl yaptığı programlara da Karaman’dan katıldıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: