Milletvekili Akın, Müsiad’ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini...

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan milletvekili Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, “2023’te dünyanın en iyi 10 ekonomisi arasına girmek istiyoruz. Belki de daha ön sıralarda yer almak nasip olacak. Türkiye’yi yine bu noktaya Anadolu insanı taşıyacak. Kurtuluş harbinde vermiş olduğu fedakar çalışmayı, şuanda ekonomik mücadelede veriyor. İş problemi çözülmüş, işsizi kalmamış bir Türkiye, fert başına düşen milli geliri 30 bin doların üzerine çıkmış bir Türkiye, ihracatı 500 milyara çıkmış bir Türkiye ve sosyal problemleri de çözülmüş bir Türkiye’yi yeniden kurmak ve inşa etmek noktasında MÜSİAD mensubu arkadaşlarımıza fevkalade görevler düşüyor” dedi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, MÜSİAD’ın ekonomi ve sosyal alanlarda önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek, “MÜSİAD, ekonomik bir sivil toplum kuruluşu değil. MÜSİAD hükümete, siyasete her yıl ekonomik bir rapor hazırlar; ekonomiyle ilgili ön görülerini, tavsiyelerini ve öz eleştirilerini sunar. Bunu yanında sosyal meselelere de eğilen bir sivil toplum kuruluşuyuz” diye konuştu.

Başkan Balin, hükümetin terörün çözümü için yaptığı açılımı desteklediklerinin altını çizerek, “İnşallah 2023 yılı hedeflerimizi tutturmak adına Doğu’da, ekonomi ve bütçemizden terörle mücadele için ayrılan parayla o bölgede sanayiler kurulur” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: