Milletvekili Alim Işık: "ak Parti Kütahya İl Başkanı'nın Hakkımdaki Açıklamaları Hezeyandır”

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun kendisi hakkındaki açıklamaları...

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun kendisi hakkındaki açıklamaları 'hezeyan' olarak nitelendirdi.

Milletvekili Işık, yaptığı yazılı açıklamada, “AK Parti Kütahya İl Başkanı Sayın Kamil Saraçoğlu’nun ilimiz Hisarcık ilçesinde 8 Eylül 2012 tarihinde kendi partilileriyle yaptığı bir toplantı sırasında, varsa partisinin anılan ilçemizdeki hizmetlerini anlatma yerine şahsımın çalışmalarını küçümser bir tavırla siyasi polemik yolunu tercih etmiş olması bir iktidar partisi il başkanına hiç yakışmamıştır. Sayın il başkanının, şahsımı hedef alarak “verdiğim önergelerle övündüğümü ve bu önergelerin sonucunun sıfır olduğunu” ifade eden ve bazı medya organlarında yayınlanan açıklamalarının hiçbir anlamı olmadığı gibi bu konuda övündüğümü ileri sürmesi de kuru bir iftiradır. Bu tür ifadeler, anılan kişinin içinde bulunduğu acizliği ve ruh halini yansıtan bir hezeyandır. Bizler, aziz Türk milletimize ve Kütahyalı hemşerilerimize verdiğimiz sözün gereğini yapıyor ve sürekli çalışıyoruz. Gerekirse, kendileri gibi düşünenlere karşı, milletimizin bizlere verdiği ödüllerle övünmesini de biliriz. Ancak böyle bir davranış bizlere yakışmayacağı gibi, çalışmalarımızı yakından takip eden ve her fırsatta takdirlerini ileten aziz milletimizi ve değerli hemşerilerimizi de üzecektir. Kendisine tavsiyemiz; demokrasinin en temel bileşenlerinden birisi olan muhalefetin uyarılarına samimiyetle kulak vermesinin yanında, büyük emek ve zaman harcayarak ülkemiz ve ilimiz adına yaptığımız çalışmaları okumadan küçümseme yerine bunlardan yararlanarak ilimizdeki sorunları ve çözüm önerilerimizi öğrenmeye çalışmasıdır. Bu amaçla, TBMM’nin resmi internet sitesi olan 'www.tbmm.gov.tr' adresinden şahsımın ve diğer milletvekillerinin çalışmalarını ve bu çalışmaların sonuçlarını izleyebilir ya da izletebilir. Sayın il başkanının şahsıma ve partimin değerli yöneticilerine karşı sarf etmiş olduğu asılsız ve düzeysiz açıklamaları karşılığında, başta kendi partilileri olmak üzere birçok hemşerimiz tarafından şahsıma iletilen tepkiler üzerine böyle bir açıklamada bulunma zorunluluğu hasıl olmuştur. Bu vesileyle, kimden gelirse gelsin, ülkemiz ve ilimiz adına yapılacak her türlü olumlu çalışmaya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olacağımızı, her türlü karalamaya ve engellemeye rağmen aziz milletimize layık olmaya çalışacağımızı belirtir, iktidar partisinin değerli yöneticilerinin de aynı terbiyeyi edinmelerinin kendileri için daha yararlı olacağını hatırlatırız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: