Milletvekili Alpay Tunceli'de

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay,Recep Tayyip Erdoğan'ın taziye ve başsağlığı dileklerini iletmek üzere Tunceli'ye gitti.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Tunceli Koordinatör Milletvekili Av. Şuay ALPAY Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada yaşamını yitiren Fadime Acar 'ın Ailesine Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'ın taziye ve başsağlığı dileklerini iletmek üzere Tunceli'ye gitti.

Geçtiğimiz günlerde Tunceli ’de asker taşıyan sivil plakalı minibüsün geçişi sırasında,teröristlerce yol kenarına bırakılan bomba yüklü araç uzaktan kumandayla patlatılmış, patlamada 6 asker şehit olmuş,olay sırasında yolda yürüyen Fadime Acar isimli kadın da hayatını kaybetmişti. AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay ALPAY patlamada yaşamını yitiren Fadime Acar 'ın Ailesine Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'ın taziye ve başsağlığı dileklerini iletmek üzere Tunceliye gitti.

Reklam
Reklam

ALPAY, Tunceli’deki taziye evine bugün yaptığı ziyaret sırasında hayatını kaybeden Fadime ACAR’ın annesi, çocukları, kardeşleri ve diğer yakınlarına Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın taziye ve başsağlığı dileklerini iletti. Yaklaşık 45 dakika süren taziye ziyaretinin ardından ALPAY kara yoluyla Tunceli’den Elazığ’a geçti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz