Milletvekili Atıcı, Canbolat'ı ziyaret edip başarı diledi

Milletvekili Atıcı, Canbolat’ı ziyaret edip başarı diledi

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Eczacı M. Kasım Canbolat’ı ziyaret ederek başarı diledi.

CHP’li aday adayının seçim bürosuna giderek ziyarette bulunan Milletvekili Atıcı, centilmence ve her zaman nezaket içerisindeki çalışmaları desteklediklerini söyledi. Seçimlerin demokratik bir yarış olduğuna dikkat çeken Atıcı, "Bu yarışta kazananlar kaybedenler olacak. Bunlar son derece normal. Hayatta da aslında kazananlar ve kaybedenler var. Sonuçta Mersin kazanacak. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

CHP Akdeniz Belediye Başkanı aday adayı Canbolat ta, Milletvekili Atıcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atıcı’yı kapıda karşılayan Canbolat, siyasetin insanlara hizmet için var olduğunu belirterek, "Biz de bu yola insanlara hizmet etmek için çıktık. İnşallah başarılı oluruz. Birlikte Akdeniz’imize daha iyisini yapma gayreti içerisinde oluruz" diye konuştu.

Yapılan esnaf ve işletme yerleri ziyaretlerinde Akdeniz halkının temel sorunlarına cevap vererek, halkın isteklerini ve taleplerini dinlediklerini belirten Canbolat " Ziyaretlerimizde, halkın Akdeniz’in içinde bulunduğu temel problemleri dile getirdiğini ve bu problemlerden oldukça rahatsız olduklarını duyuyoruz. CHP bu bağlamda Akdeniz’in taleplerini artık yerine getirecek. CHP doğru hedefe, daha iyi bir Akdeniz yaratmak için, kazanmak için ilerleyecek" ifadesini kullandı.

Belediyeyi halkla birlikte yönetmek istediklerini de dile getiren Canbolat, şunları söyledi: “Akdeniz’in sorunlarının tespitinde çözümünde kadınları, emeklileri, gençleri, çocukları, yaşlıları, sivil toplum kuruluşlarını da içine sokmak gerekir. Akdeniz’de herkes yönetimin içinde olacak. 5 yılda bir oy kullanmakla vatandaşın görevi bitmemeli. Sürekli olarak belediyeyi denetleyecek, sorunları dile getirerek sorunları çözümünde ortak olacak. Akdeniz'de yaşayan herkesi yönetime dahil etmek gerek. Bu kritik süreçte her kesimin herkesin desteğine ihtiyacımız var. Tüm desteklerinizi bekliyoruz. Ben İnsanlara kendimi ve partimi anlatmaya çalışıyorum. Ben seçilemem bir başkası seçilir önemli değil, önemli olan partinin kazanmasıdır.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz