Milletvekili Aydınlıoğlu'ndan Huzurevi Ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları, huzurevinde yaşlıları ziyaret etti.AK...

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları, huzurevinde yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve partili kadınlar, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki huzurevini ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Yalım'ın da hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, sosyal devlet olma yolunda her gün daha ileri giden Türkiye'de, AK Parti iktidarları sayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk yurtları ve huzurevlerinde her geçen gün daha iyi fiziki gerçekleşme sağlandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Yaşlılar ile ilgilenen Milletvekili Aydınlıoğlu, huzurevinde kalanların taleplerini dinledi. Sosyal ve Politikalar İl Müdürü Ömer Yalım, Balıkesirlilerden huzurevini daha sık ziyaret etmelerini isterken, yaşlılarrah öğrenilecek çok şey olduğunu söyledi. Ziyarete katılan AK Parti kadın kolları ise yaşlılar ile sohbet ederek karanfil dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: