Milletvekili Badak: Antalya’ya Atlı Spor Kulüpleri Kurulmalı

Antalya Milletvekili Sadık Badak, Antalya'ya atlı spor kulübü kurulması ve manej tesislerinin (açık ve kapalı...

Antalya Milletvekili Sadık Badak, Antalya'ya atlı spor kulübü kurulması ve manej tesislerinin (açık ve kapalı atlı spor tesisleri) yapılması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Badak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferlioğlu’nu makamında ziyaret etti. Görevine yeni atanan İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu tebrik ederek, projeleri hakkında bilgi aldı. “Antalya Atlı Spor Kulübü kurulsun ve manej tesisleri yaptıralım.” diyen milletvekili Badak, Döşemealtı’na yapılacak hipodrom vesilesiyle 820 dekarlık hipodrom alanı içinde bu tesislerinde uygun olabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Manej tesisleri yapımı için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na hipodrom alanında yer tahsis etmesi gerekeceğini açıklayan Sadık Badak, konuyu her iki bakanlığa taşıyacağını bildirdi.

Badak, bu süreçte atlı sporlara gönül veren Antalyalıların il müdürlüğünce belirlenerek, amatör atlı spor kulübü kurulma çalışmalarının başlatılmasının da zaman kazanmak bakımından faydalı olacağını ifade etti.

Milletvekili Badak, İbradı ilçesinin ve Altınbeşik mağarasının tanıtımı için geçen yıl 1 Temmuz 2012 Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından yapılan dağ bisikleti yarışmasının yoğun ilgi gördüğünü, başarılı olduğunu bu yıl yapılacak hazırlıklara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkıda bulunmasını da istedi.

Antalya Spor İl Müdürü Hacıcaferoğlu, Bakanlık olarak Muratpaşa ilçesinde 3 bin kişilik olimpik kapalı yüzme havuzu projelerine yer aradıklarını, ayrıca Kepez ve Alanya ilçelerine Gençlik Merkezi yatırımlarını başlattıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz