Milletvekili Bakır, Alanya'da Hemşehrileriyle Turizmi Masaya Yatırdı

Alanya Kayserililer Derneği'nin kuruluş çalışmaları için Alanya'ya gelen Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır,...

Alanya Kayserililer Derneği'nin kuruluş çalışmaları için Alanya'ya gelen Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, hemşehrileriyle sezon öncesi turzmi masaya yatırdı.

Alanya Kayserileler Derneği'nin kuruluş aşamasında Alanya'ya hemşehrilerine destek vermek amacıyla gelen Prof. Dr. Gündeş Bakır, derneği kurucu kurulu üyeleri ve başkanı Refik Özdemir ile Mağara restoranda biraraya gelerek sezon öncesi turizmi masaya yatırdı. Burada açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Gündeş Bakır, Alanya'yı çok iyi bulduğunu söyledi. Burada Kayserili hemşehrilerinin çok büyük katkılarda bulunduğunu dile getiren Prof. Dr. Gündeş Bakır, özellikle Özdemir ailesinin yaptıklarını takdire şayan olarak bulduğunu ifade etti. Bugün hem Alanya Kayserililer Derneği'nin kuruluşu aşamasında hem de restoranda biraraya geldiklerini belirten Prof. Dr. Gündeş Bakır, burada derneğin kuruluşunun ilk adımlarını birlikte attıklarını açıkladı. Bakır, "İnşallah buradan Kayseri ile bir bağ oluşturacak. Burada Kayserililer ile iyi bir gröşüme diyalog oluşacak. Alanya'ya daha çok katkıda bulunacaklar. Antalya ve Alanya'da Kayserililer'in ekonomik olarak katkısı çok büyük. Takdire şayan buluyorum bu katkılarını. Dolayısıyla kendilerin itebrik etmek istiyorum. Her zaman da Ankara'da destek olacağımı bilmelerini istiyorum. Burada hemşerilerimizle turizmde neler yapabiliriz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) Turizm Komisyonu üyesiyim. Antalya ve Alanya turizm potansiyeli çok büyük bir şehir. İnşaallah dünya çapında potansiyelinin daha da giderek artacağını biliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Alanya Kayseriler Derneği Kurucu Başkanı Özdemir, bugün çok önemli hemşehrileri ve milletvekilini ağırlamaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Alanya Kayserililer Derneği kurucu Başkanı olarak milletvekili Prof. Dr. Gündeş Bakır'ın verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz