Milletvekili Başer, Diyanet Sen Yozgat Şubesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı Gençlik...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez ve parti üyeleri Diyanet Sen Yozgat Şubesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Başer, ziyarette din görevlilerinin sorun ve isteklerini dinledi. Din görevlilerinin halkın doğru bilgilendirilmesi yönünde önemli görev üstlendiğini belirten Başer, "Sizler toplumumuzun önemli bir parçalarından birisiniz. İnsanlarımızın doğru bilgilendirilmesinde, çocuklarımızın dinini diyanetini en iyi şekilde öğrenmesini sağlayacak yine sizlersiniz." dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti hükümetinin her zaman vatandaşının sorununu kendi sorunu gibi gördüğünü ifade eden Başer, "Partimiz halkımızın partisidir. Hiç kimseyi dili, dini ve siyasi görüşü ne olursa olsun ötekileştirmemiştir. Vatan toprağı üzerinde yaşayan 75 milyon insanını kucaklamıştır. Bu yüzden halkımızın desteği ve güveniyle 3 dönemdir ülkemizi tek başına yönetiyor. Yaklaşık 11 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde ülkemizin nereden nereye geldiğini hepimiz biliyoruz. İnşallah yarınlarımız daha güzel olacak. Ülkemizin ve Yozgatımızın kalkınması ve gelişmesi devam edecektir." şeklinde konuştu.

Yozgat’ta yapılan ve yapımı devam eden yatırımlara da değinen Milletvekili Başer, projelerin tamamlanmasıyla Yozgat’ın marka şehir olma yolunda hızla ilerleyeceğini kaydetti. Din görevlilerinin sorun ve isteklerini not alan Başer, özellikle ilgileneceğini belirterek çözümü noktasında ilgili yerlerle görüşeceğini ifade etti.

Diyanet Sen Yozgat Şube Başkanı Hamza Berker, Genel Sekreter Ali Sapmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Mevlit Höke ve diğer üyeler Milletvekili Başer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: