Milletvekili Başer, İHH'nın Gezici Tırını Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, iftar yemeği vermek için gelen İHH İnsani Yardım Vakfı'nın gezici tırını ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, iftar yemeği vermek için gelen İHH İnsani Yardım Vakfı'nın gezici tırını ziyaret etti.

Başer, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk milleti ve hükümet olarak dünyanın neresinde yardıma muhtaç ve zulme uğrayan bir insan varsa, onların yanında olmaya çalıştıklarını vurguladı.

AK Parti'nin mazlumdan, adaletten, özgürlükten yana olduğunu belirten Başer, "Nerede bir zulüm varsa, nerede bir haksızlık varsa, zulmü gören insanların diline, dinine, rengine bakmadan onların yanında olmuştur. Mazlum milletlerin mazlumiyetleri sona erinceye kadar hem ülkemizde hem de dünyada onların yanında olacağını göstereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Başer, Müslümanlar'a yardım için başlatılan kampanyalara verilen desteği takdirle karşıladığını ifade ederek, bu desteğin Arakan'a da verileceğine inandığını dile getirdi.

İHH gönüllüsü Salih Erbek de vakıf olarak 27 ilde iftar yemeği verdiklerini, Yozgat'ta da 700 kişiye iftar sofrası kurduklarını söyledi.

Muhabir: Ömer Sarı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: