Milletvekili Başer: Türkiye Her Geçen Gün Gelişimi Sürdürüyor

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’nin her geçen gün ekonomik ve sosyal anlamda gelişimini...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’nin her geçen gün ekonomik ve sosyal anlamda gelişimini sürdürdüğünü söyledi.

Milletvekili Yusuf Başer, ilde İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM)'de faaliyetini sürdüren işletmeleri ziyaret ederek sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Başer, "Türkiye’de son 10 yılda büyük değişim ve gelişim yaşandı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye varana kadar ülkemizin dört bir tarafında bu gelişmeler yaşandı. Esnafından tüccarına, işçisinden memuruna herkes bu süreci olumlu yaşadı." dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olanların olduğunu ifade eden Başer, şöyle devam etti: "Ülkemiz ekonomik anlamda kalkınmasını sürdürüyor. İşletmelerimizin 10 yıl önceki haliyle şimdiki hali arasında çok fark var. Bunu kimse görmezden gelemez. Hükümetimizin işletmelerimize sağladığı desteklerle firmalar kapasite artırımının yanı sıra istihdama da büyük katkı sağlıyor. İşsizliğin giderilmesine yönelik İş Kur tarafından 10 işçi çalıştıran işetmeye bir işçi de devletimiz veriyor ve bütün giderlerini yine devletimiz karşılıyor. bu sayı arttıkça verilen işçi sayısı da artıyor. Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine yönelik kırsal kalkınma ve tarımsal desteklerle çiftçilerimiz teknolojik imkanlardan en iyi şekilde faydalanmaktadır. Bugün köylerimize gittiğinizde her kapıda yeni sıfır traktör görmeniz mümkün buda halkımıza sunulan imkanların en güzel örneğidir."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin umudu olduğunu söyleyen Milletvekili Başer, "Sayın Başbakanımız ülkemizin bugünlere gelmesinde büyük fedakarlık yapmıştır. Ülkemizin içeride ve dışarıda biten imajını 10 yılda Avrupa ülkelerinin de üstünde olmasını sağlamıştır. Bugün birçok batılı ülkeler komşumuz Yunanistan dahi hala ekonomik sıkıntılarla boğuşurken çok şükür ülkemizin doğusundan batısına her yerinde gerek kamu gerekse özel yatırımları görebilirisiniz. Bunlar halkımızın AK Parti'ye olan güvenlerinin eseridir. İnşallah sizlerin desteği ve güveni sayesinde ülkemiz dünya ülkeleri arasında lider konuma gelecektir." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Milletvekili Başer'in İŞGEM ziyaretine AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve bazı meclis üyeleri de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz