Milletvekili Başer: Yozgat Yatırımlara AK Parti Ile Kavuştu

AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Yozgat'ın yatırım ve hizmetlere AK Parti...

AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Yozgat'ın yatırım ve hizmetlere AK Parti ile kavuştuğunu söyledi.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı'nca düzenlenen toplantıda, milletvekileri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek Yozgat’a yapılan, devam eden ve yapılması planlanan yatırımları değerlendirdi.

Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Kentpark Soysal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Belediye Başkanı Yusuf Başer, partililer ve gazeteciler katıldı. AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında Yozgat’ın AK Parti iktidarı ile hizmete kavuştuğunu ve Yozgat halkının 3 dönemdir her zaman hizmete oy vererek AK Partiyi desteklediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Yusuf Başer de AK Parti'nin politikasının hizmet üretmek olduğunu ve Yozgat'ta gerçekleştirdikleri ve devam eden projeleri sıraladı. 10 yıllık AK Parti iktidarlığı döneminde ülke ve Yozgat'ın ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasını ve gelişmesini sürdürdüğünü ifade eden Başer, ''Yozgat AK Parti iktidarıyla yatırımlara, hizmetlere kavuştu. Biz Yozgat'ı tarımın ve hayvancılığın başkenti yapmak istiyoruz. Aynı zamanda jeotermalin de merkezi yapmanın arzusundayız. Kim Yozgat'a bir çivi çakmak istiyorsa onun rengine bakmadan koşulsuz destek veririz. Sermayenin rengi ideolojisi olmaz. Asıl olan Yozgat insanın kalkınması, güçlenmesi hayat standardının yukarıya çıkmasını sağlamaktır. Biz bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.'' diye konuştu.

Yozgat’ın en önemli iki projesinden birinin havaalanı diğerinin ise şuanda inşaatı devam eden hızlı tren olduğunu söyleyen Başer, "Hızlı tren projesinin inşaatı hızla devam etmekte. Ulaştırma Bakanımız ile yaptığımız görüşmede hızlı trenin 2014 yılının sonunda deneme seferlerine başlayacağı söylendi. Havaalanı konusunda ise şuanda yer tespit çalışmaları yapılmaktadır. İlk etapta 3 yer belirlendi, şuanda bu belirlenen yerlerde havaalanına uygunluğu konusunda teknik araştırmalar yapılmaktadır." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ertuğrul Soysal ise Yozgat'ı temsil eden herkesten il adına ne yapılabilir noktasında kafa yormasını istedi. Soysal, "Sağlık Bakanlığı tarafından Esentepe bölgesine yapılacak 400 yataklı hastanenin inşallah bu yıl temelini atacağız. Hastanenin yerinin yanlış olduğu yönündeki tartışmalar ise şuanda gereksiz. Çünkü projeler hazırlandı ihale yapıldı temel atma seviyesine geldi. Hastanenin yeri belirlendi. Gerekli zemin etüt ve fizibilite çalışmaları bitti. Projesi tamamlandı. Bu saatten sonra yapılacak tartışmaları gereksiz buluyoruz. Bu tür tartışmalar Yozgat'a yapılacak olan hizmetleri aksatır." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz