Milletvekili Birgül Ayman Güler, Ödemiş’te Kadın İşçilere Karanfil Dağıttı

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, 8 Mart Dünya...

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Ödemişli çalışan kadınlara karanfil dağıttı. Güler’e ziyarette, CHP ilçe yöneticileri ile kadın kolları başkanı Özlem Soykan Kırlı eşlik etti.

Son dönemde meclisteki çıkışlarıyla dikkati çeken Güler, Kültür Merkezi Büyük Salon'da yapılacak söyleşi için geldiği Ödemiş’te bir Tekstil fabrikasında çalışan kadınları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, fabrikada makine başında çalışan yaklaşık 100 kadını tek tek ziyaret ederek, kadınların 8 Mat Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Zaman zaman işçilerle sohbet eden Güler, kadınları söyleşiye davet etti.

Reklam
Reklam

Cumartesi günü Ödemiş Pazarı'nda esnaf ve üreticilerle buluşacak olan Birgül Ayman Güler’in pazar günü akşamüstü CHP Ödemiş Kadın Kolları'nın yeni Düğün ve Nikah Salonu'nda organize edeceği etkinliğe katılması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: