Milletvekili Bünyamin Özbek'ten Demirözü Ak Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

Milletvekili Bünyamin Özbek, İl başkanı Yusuf Elçi ile birlikte AK Parti Demirözü ilçe teşkilatını ziyaret...

Milletvekili Bünyamin Özbek, İl başkanı Yusuf Elçi ile birlikte AK Parti Demirözü ilçe teşkilatını ziyaret ettiler. Ziyarete Demirözü ilçe başkanı Çağlar Seyrek Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, il genel meclis üyesi Ziya Okatar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan milletvekili Bünyamin Özbek “TBMM çalışmalarından fırsat buldukça Bayburt a gelerek herkesimle buluşmaya çalışıyoruz bugünde Demirözü ilçemizi ziyaret ederek Demirözü ilçe teşkilatımızla sohbet ettik Bayburt’umuzun her taşına her toprağına eşitlik ilkesi çerçevesinde hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz.biz ilçelerimizi beldelerimizi köylerimizi mahallelerimizi kesinlikle birbirinden ayırt etmiyoruz bizim için gökçedere beldesi hangi hizmetleri aldıysa arpalı beldesi de o hizmetleri almıştır dedi.Bugün bizleri yalnız bırakmayan Demirözü ilçe başkanımıza belediye başkanımıza il genel meclis üyelerine ve teşkilatımın tüm yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz