Milletvekili Çakar, Hasköy Ve Korkut Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Hasköy ve Korkut ilçelerini ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarını yerinde...

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Hasköy ve Korkut ilçelerini ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarını yerinde dinledi.

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin tatile girmesinin ardından Muş'ta katıldığı program ve etkinliklere Ramazan ayında devam ediyor. Çakar, Hasköy ve Korkut ilçelerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Esnafı tek tek ziyaret edip dinleyen Çakar, sorun ve önerileri not alarak çözüm için yardımcı olacaklarını söyledi.

KORKUT’TA BANKA SIKINTISI YAŞANIYOR

Reklam
Reklam

Korkut’ta banka olmayışından sitem eden halkın bu sıkıntısını gidereceğine dair Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Çakar ile telefonda görüşen Milletvekili Çakar, ilçeye banka kurulması sözü alarak esnafa müjde verdi. Korkut ziyaretinden sonra Hasköy ilçesine geçen Çakar, kahvehane ve dükkânları tek tek gezerek sorunları yerinde dinledi. Hasköy’de de vatandaşların Eşmepınar köy yolunun problemi olduğunu söylemeleri üzerine, Çakar, yol probleminin giderilmesi için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentürk ile görüşerek sıkıntının giderilmesini istedi.

Ayrıca, Çakar, kurumda ve sahada yapılan denetimlerde İl Özel İdaresi'nin çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirtti. Çakar, Bingöl, Bitlis ve Siirt gibi illerle mukayese edildiğinde yol ve ulaşım hizmetleri olarak daha az makine ile yaklaşık 5-6 kat daha fazla hizmet ürettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: