Milletvekili Çalık: “arguvan Belediyesi'ni Alacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık Mart 2014 yerel seçimlerinde Arguvan Belediye Başkanlığını AK Parti...

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık Mart 2014 yerel seçimlerinde Arguvan Belediye Başkanlığını AK Parti olarak alacaklarını söyledi.

Milletvekili Çalık, Arguvan ilçesindeki ziyaret ve incelemeleri kapsamında Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay’ı ziyaret ederek, ilçenin sorun ve taleplerini dinledi. Çalık, “Özellikle Arguvan’ın yeni yol yapımı ile ilgili olarak Boztepe Barajı’ndan Yazıhan’a verilecek olan yeni yaklaşık 15 kilometrelik yolun, Devlet Su İşleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılabilmesi için görüşmelerimizi yaptık. Önümüzdeki hafta içerisinde ekipler bölgeye gelerek incelemelerde bulunacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

Çalık, ilçede yaptığı ziyaretler esnasında karşılaştığı kadınlarla bir süre sohbet etti. Kadınların hizmet talepleri ile ilgili olarak Çalık, “Arguvan’a bir tane AK Partili Belediye Başkanı bulalım, hizmette sınırın ötesi. Bu seçimde Arguvan’a AK Partili belediye başkanını seçeceğiz” dedi.

Yoncalı Barajı’nın 15 Mayıs’ta ihale edileceğini belirten Çalık, “Yoncalı Barajı size hayırlı uğurlu olsun” dedi. Zaman zaman esprili sohbet yapan Çalık, bir kadının sürekli hizmet talepleri karşısında, “Belediye başkan adayını buldum. Arguvan’a bir tane kadın belediye başkanı olsun” diye konuştu. Bunun üzerine Çalık, kadınlardan “Gel sende Arguvan’a belediye başkanı ol” talebiyle karşılaştı.

Çalık, çözüm sürecine ilişkin olarak da, “Kardeşin kardeşe kırdırılmaması lazım. Hepimizin kardeş olduğu türkülerde değil, hayata geçmesi lazım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz