Milletvekili Çalık, Arguvan Ve Arapgir’i Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arguvan ve Arapgir ilçesini ziyaret etti.Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay'ı...

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arguvan ve Arapgir ilçesini ziyaret etti.

Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay'ı ziyaret eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İlçe Başkanı Kudret Kılıç'ın da eşlik ettiği ziyarette ilçenin sorunları hakkında Oktay ile görüş alışverişinde bulundu. Oktay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçeye yeni tayin olması nedeniyle önce sorunları tespite çalıştığını, sonra ise çözüm yolları arayacaklarını kaydetti.

Bu arada, Arapgir'in bazı köylerini de ziyaret eden Milletvekili Çalık, AK Parti iktidarlarının yaptığı icraatları anlattı. Duble yollardan enflasyon ve faizlerin düşmesine, 4+4+4 eğitim sistemi getirilmesinden öğrencilere verilen ücretsiz kitaba, sağlıktaki reformlardan kadın, şehit yakınları, gazi ve engelliler için yapılan hizmetlere kadar birçok alanda yaptıkları hizmetleri aktaran Çalık, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: