Milletvekili Can'da Gazilere Ziyaret

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.AK Parti İl Başkanı Süleyman...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın da katıldığı ziyarette son dönemde yaşanan terör olayları ziyaretin gündemini oluşturdu. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinde yaşanan olayları değerlendiren Can, ''Ülkemizin üzerinde her dönemde gerek konumu, gerekse yapısı sebebiyle birilerinin gözü olmuştur. Ancak tarihi gerçekler de gösteriyor ki, milletimiz birlik ve beraberliğinden hiçbir zaman taviz vermemiş, en zor günlerinde bile bu birliğin bozulmasına izin vermemiştir. Bugün yaşanan olaylar, özünde, bu milletin huzurunu bozmak için yapılan eylemlerdir. Bu eylemleri yapan hainler de biliyor ki, bu milleti bölmeye kendilerinin de gücü yetmeyecektir. Şehitlerimizin ve gazilerimizin yazdığı destanın altında kalacak olan her zamanki gibi karanlık emellerin maşası terör örgütü olacaktır'' dedi.

Reklam
Reklam

Dernek mensubu gazilerin de görüşlerini dinleyen AK Parti heyeti, terörle mücadele konusunda sağduyu ve birlik olmanın önemine dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: