Milletvekili Candemir'den Gençlere Moral Ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi toplantısına katılarak faaliyetler...

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi toplantısına katılarak faaliyetler hakkında bilgi aldı, ziyaretiyle gençlere moral verdi.

Gençlik Meclisi toplantısına katılan Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Can Üneş’ten yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Gençlik Meclisi çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Çelik, özverili çalışmalarından ötürü gençleri tebrik etti.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ise Gençlik Meclisi’nin Türkiye’nin en iyi Gençlik Meclisi ödülü aldığını hatırlattı. Gençlik Meclisi’nde toplumun her kesiminden gençlerin katılım sağladığını söyleyen Pala, “Bursa Kent Konseyi olarak yaptığımız toplantılarda üniversite gençleriyle ve lise temsilcileriyle buluştuk. Kendilerine mikrofon vererek görüş ve düşüncelerini dinledik. Farklı görüşlerde olan gençler, Bursa Kent Konseyi ofislerine gelerek örnek projelere hep birlikte imza atıyor." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Can Üneş de meclis bünyesinde 6 adet çalışma grubu olduğunu anlattı. Üneş, gençlerin mecliste 'Uluslararası İlişkiler, İstihdam ve Kariyer, Siyaset Bilimi, Çevre ve Sağlık, Bilim-Teknoloji ve Kültür-Turizm' adlı çalışma gruplarında gönüllü faaliyetler gerçekleştirdiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: