Milletvekili Çelik; “çanakkale Rehber Olması Gereken Bir Destandır”

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik,...

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet, Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Çelik, Çanakkale zaferinin rehber olması gereken bir destan olduğunu söyledi.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 98’inci yıldönümü olması sebebiyle Dernek Başkanı Niyazi Borinli'yi ziyaret eden Uncuoğlu, günün önemine dikkat çekerek Çanakkale'de elde edilen zaferin sadece vatanımız için değil, tüm dünya için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Uncuoğlu; "18 Mart 1915 tarihi, dünya tarihine yazılmış bir kahramanlık, daha da önemlisi kardeşlik destanıdır. Vatan topraklarımız için büyük bedeller ödeyip canlarını feda etmiş şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha yad ediyor, Allah'tan rahmet diliyoruz. Bizlere düşen, emanet aldığımız vatanımızı, onlara layık olacak şekilde, daha da ileriye götürerek, bizden sonraki nesillere, aynı bilinçle emanet etmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik de; "Çanakkale Zaferimiz, tüm dünyaya birlik ve beraberliğin gücünü gösteren bir örnektir. Rehber olması gereken bir destandır. Manevi değerlerimizin, kardeşlik duygularımızın gücü ile dünyanın kaderini şekillendiren böyle bir günde şehitlerimizi anıyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Niyazi Borinli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz