Milletvekili Çelik Hastanede

AK Parti Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik Karaman mahallesinde bulunan Yenikent Devlet Hastanesinde yatan...

AK Parti Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik Karaman mahallesinde bulunan Yenikent Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaklaşık 2 saat hastanede kalan Vekil Çelik’in yatan birçok hastayı tanıması dikkat çekti.

Yenikent Devlet Hastanesi’ndeki ziyaretine Hastane Müdürü Nevzat Toç'la başlayan Çelik, personeli de tek tek gezerek hal hatır sordu. Hastane hakkında bilgiler alan Hasan Ali Çelik, Başhekim vekili İlhami Türkkan, Başhekim Yardımcısı Muzaffer Koçer, Başhemşire Leyla Kahraman, Başhemşire yardımcısı Göksel Alpay ve Hastane Müdürü Nevzat Toç ile birlikte, yatan hastaları da tek tek ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Hastalarla tek tek ilgilenen Çelik, sıkıntıları olup olmadığını sorarak hastaların isteklerini aldı.

Vekilin çoğu hastayı tanıması ise dikkatlerden kaçmadı. Vekil Çelik'in ziyareti hastalara büyük sürpriz olurken, hastalar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hastane personelinin ilgi ve hizmetlerinden çok memnun olduklarını dile getiren hastalar, Hastanedeki intizamın ve temizliğin de kendilerini memnun ettiğini kaydettiler.

Hastaların tek tek hatırını soran Vekil Çelik, hastalara da moral vermiş oldu.

Hastane personeline, sundukları hizmet ve ilgiden dolayı teşekkür eden Vekil Çelik, “Burada devlet sizsiniz. Devletimizin gülen yüzünü, şefkatini ve varlığını hissettirmeniz önemli” diyerek hastaların iyileşmesinde moralin önemine dikkat çekti.

Yaklaşık iki saat hastanede kalan vekil Çelik, hastane ziyaretlerini sık sık gerçekleştirdiğini belirterek, yeniden ziyarete geleceğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: