Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ihtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Dağıttı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan...

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, yurtiçi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Kimse Yok Mu Samsun Şubesi'nin Adalet, Derebahçe ve Kılıçdede Mahallesi'ndeki yemek dağıtım etkinliğine katıldı.

İlkadım ilçesinde ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtan Demir, vatandaşların ayaklarına kadar gidip sıcak yemek dağıtmanın Ramazan'ın anlamına uygun bir etkinlik olduğunu söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kimse Yok Mu Samsun Şubesi'nin sıcak yemek dağıtım etkinliğine katıldı. İlk olarak Adalet Mahallesi'ne gelen Demir'i burada Kimse Yok Mu Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, Şube Müdürü Cemil Başbay, dernek yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüler karşıladı. Kimse Yok Mu Gönüllüsü yeleği giyen Milletvekili Demir, daha önce tespit edilen ailelere, yemeklerini dağıttı.

Reklam
Reklam

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Milletvekili Demir, "Kimse Yok Mu ile birlikte Adalet, Derebahçe ve Kılıçdede Mahallesi'nde daha önce tespit edilen vatandaşlara sıcak yemek dağıttık. Aynı organizasyon daha bir çok mahallede Kimse Yok Mu gönüllüleriyle gerçekleştiriliyor. Kimse Yok Mu adına yapılan bu hizmeti sürdürenlerin Allah yardımcısı olsun. Ramazan ayının anlamına da uygun olarak burada çok güzel bir dayanışma örneği sergileniyor. Emeği geçen tüm gönüllülere ve dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Hayırseverlerin katkılarıyla bu hizmetlerin devamı gelecektir." dedi.

HER GÜN BİN 300 KİŞİLİK YEMEK

Kimse Yok Mu Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş da, etkinliğe katıldığı için Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e teşekkür ederek, "Samsun'da iftar öncesi 8 ayrı noktada bu organizasyonumuz gerçekleşiyor. Sizle birlikte 3 noktada yemek dağıttık. Buradaki ihtiyaç sahibi ailelerimiz Ramazan ayı öncesinde tek tek tespit edildi. Yemek için başvuranlar neredeyse hiç geri çevrilmedi. Bin kişi olarak yola çıktık fakat bu sayımız Allah'ın izniyle bin 300 kişiyi bulacak. Kimse Yok Mu olarak, ihtiyaç sahibi kişilere hayırseverlerimizin desteğiyle el uzatmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: