Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Sorunları Yerinde Dinledi

Bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Alaçam ilçesine giden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz...

Bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Alaçam ilçesine giden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, sorun ve talepleri yerinde gördü.

Cemal Yılmaz Demir, ilk olarak partisinin Alaçam İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, burada İlçe Başkanı Ali Şengül ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Teşkilat mensuplarının gündeme dair sorularını cevaplayan Demir, çıkan kanunlar hakkında da bilgi verdi.

Alaçam’da yürüyerek vatandaşları selamlayıp, ziyaretler yaparak, Alaçam Devlet Hastanesi'ne geçen Demir, Başhekim Dr. Radi Şen'i ziyaret ederek, hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Demir'e hastaneyi gezdiren Başhekim Şen, ameliyathane kısmındaki eksiklerle ilgili bilgiler aktardı. Buradaki ziyaretin ardından, Alaçam İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden Demir, Okul Müdürü Uzman Öğretmen Aydın Tuncer'den bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Demir, Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu'nun, boşaltılan başka bir okula taşınacağını belirterek, "Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşme yaptım. Bakanlığın sağladığı ödenek ile Alaçam Karşıyaka İlköğretim Okulu'nu bu yaz onarılarak, inşallah 2013-2014 eğitim sezonuna yetiştireceğiz." dedi.

Milletvekili Demir, geçici kabulü yapılan 200 öğrenci kapasiteli Alaçam Kız ve Erkek Öğrenci Pansiyonu’nda da incelemelerde bulundu. Demir'den, pansiyonun biran önce açılması için kendilerine destek verilmesi istendi. Demir, buradaki incelemenin ardından ilçeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: