Milletvekili Çığlık’tan minik futbolculara ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, İspanya’daki futbol turnuvasında Türkiye’yi temsil edecek Erzurumlu genç...

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, İspanya’daki futbol turnuvasında Türkiye’yi temsil edecek Erzurumlu genç sporcuları ziyaret etti.
Milletvekili Çığlık, 16–22 Ekim 2011 tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek Costa Brava U-11 futbol turnuvasına katılacak Erzurumlu miniklerin Atatürk Üniversitesi Stadyumu’ndaki antrenmanını ziyaret etti. Çocuklarla sohbet eden Milletvekili Çığlık, takımdaki kız futbolcu adaylarından Zeynep ve Ecem ile özel ilgilendi. Son bayanlar dünya kupasından Zeynep ve Ecem'i örnekler gösteren, futbolculuk yolunda atıkları bu ilk adımlarında kendilerini her zaman destek olacağını söyleyen Çığlık, cesaretlerinden dolayı velilerini kutladı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimşek ise çalışmalar hakkında milletvekili Çığlık’a bilgi verdi.
Anadolu Spor Akademisi (ASA) Erzurum Teknik Koordinatörü Nazım Saraçoğlu ise Erzurum seçmelerinin her hafta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nda devam ettiğini bildirdi. İlçelerde tespit ettikleri çocukları 5 Eylül günü Erzurum’a davet edeceklerini ve takımı 28 kişiye indireceklerini dile getiren Saraçoğlu, daha sonra Palandöken’de kampa gireceklerini, ilk kamp sonunda İspanya’ya gidecek Anadolu Spor Akademisi ekibini oluşturacaklarını söyledi. İmkânların el verdiği ölçüde hazırlık maçları ile takımı turnuvaya en iyi şekilde hazırlayacaklarını vurgulayan Saraçoğlu, Erzurumlu miniklere güvendiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz