Milletvekili Demir: Enerji Kullanıcılara Sorunsuz Ulaştırılmalı

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun'un gelişen bir il olduğunu ve bu süreçte enerjinin...

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun'un gelişen bir il olduğunu ve bu süreçte enerjinin eksiksiz olarak kullanıcılara ulaştırılması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Demir, merkezi Atakum ilçesinde bulunan Çalık YEDAŞ'ı ziyaret ederek, Genel Müdür Nurettin Türkoğlu'ndan şirket çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Yasemin Altuncu, Meliha Bayraktar, Ahmet Mercimek ve Atakum ilçe teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği Demir, şirketin hizmet binasını gezerek çalışanlarla görüştü. Burada 'enerji yatırımları ve hizmetlerin' değerlendirildiği toplantıya katılan Demir,gelişen bir il olan Samsun'da enerjinin eksiksiz olarak kullanıcılara ulaştırılmasının önemli olduğunu kaydetti. Enerji dağıtımının devlet kontrolünde olduğunu ve dağıtım firmalarının çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürdüğünü aktaran Demir, "Yatırımlarını programlayan, şehir merkezinde büyük ölçüde tamamlayan, 2015 yılına kadar da altyapı çalışmalarını bitirmeyi hedefleyen şirketin, hızlı bir çalışma sürecinde olduğu ortada. Bu önemli bir gelişme ve şehir için büyük bir avantaj." dedi.

Reklam
Reklam

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, şirketin enerji dağıtım ve yatırım noktasında önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Şehir merkezindeki programlarının tamamlandığını aktaran Türkoğlu, kırsal kesimdeki yatırımların da bu yıl içerisinde bitirmeyi planladıklarını vurguladı. Türkoğlu, resmi olarak programa alınan çalışmaların yanında, 2015 yılına kadar alt yapı yatırımlarını bitirmeyi hedeflediklerini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: