Milletvekili Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Cora’yı ziyaret etti

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, bir süre önce göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü...

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, bir süre önce göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora’yı ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, Eski İl Genel Meclisi Başkanı Necati Demir’in de eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Demir, İl Müdürü Dr. Mustafa Cora’ya yeni görevinde başarılar diledi. Çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eğitim konusunun önemine değinen Mustafa Demir, eğitime en çok bütçe ayıran hükümet olduklarını, ülkede büyük bir eğitim seferberliğinin başlatıldığını söyledi. Derslik ve okul sayısındaki artış, eğitimin modern ve her türlü teknik imkan sağlanarak verilmesi için ciddi çalışmaların yürütüldüğünü vurgulayan Demir, eğitim kalitesinde çıtanın her geçen gün yükseldiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Samsun gibi önemli bir şehirde eğitim alanında ciddi çalışmaların ve yatırımların yapıldığını ifade eden Demir, "Eğitim en önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. İyi eğitim almış nesillerin yetişmesi için her türlü imkan seferber edilmektedir. Eğitim konusunda herkesin üzerine görevler düşmekte, el birlikteliğiyle eğitim alanında daha büyük atılımlar yapmalıyız. Yavrularımıza en iyi eğitimi vermek zorundayız. Bu ülkemizin geleceği için bu çok önemli." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: