Milletvekili Demir’den tarım ve hayvancılık faaliyetlerine yakın takip

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Samsun...

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Samsun tarımıyla ilgili son durum, projeler, uygulamalar ve alınan kararlar değerlendirildi.
Samsun’a aralık ayında ziyarette bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda, Samsun’da tarım, hayvancılık uygulamaları, yeni projelerin hayata geçirilmesi, mevcutlarının kısa sürede tamamlanması gibi birçok konu ele alınmıştı. AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir’in başkanlığında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda ise bu konu başlıkları yeniden masaya yatırıldı.
Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle önce İl Müdürü Kadir Güven’i makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinin ardından Milletvekili Mustafa Demir, müdürlük toplantı salonunda il müdürü Kadir Güven, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte toplantı yaptı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in ziyaretinin ardından alınan kararlar, uygulamalar, projeler, tarım ve hayvancılık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi gibi birçok konu başlığının değerlendirildiği toplantıda, ilin tarım ve hayvancılık potansiyelinin durum analizi yapıldı.
Türkiye’de tarım ve hayvancılık alanındaki gelişmelerin Samsun’da da etkisini gösterdiğini belirten Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye’nin iki büyük ovasına sahip Samsun’da tarım hizmetlerinin her kademede en iyi şekilde yürütülmesi ve geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in Aralık ayı sonunda yaptığı ziyaretin verimli geçtiğini ifade eden milletvekili Demir, şöyle konuştu: “Mevcut durumun daha üst seviyelere çıkarılması için çeşitli çalışmaların yapılması hedefler arasına konuldu. Ziyaret sonrası çalışmaları takip ediyor, Samsun’un tarım ve hayvancılık geleceğinin yönlendirilmesi, geliştirilmesi için çaba harcıyoruz. Türkiye’nin önemli ovalarından Çarşamba ve Bafra ovasına sahip Samsun’da bu zamana kadar yürütülen çalışmalarda önemli mesafeler alındı. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaçlar doğrultusunda tarım ve hayvancılık projeleri yürütülerek, mevcutlar da desteklenip üretimin daha da artırılmasına çalışılacak. Üreticilerimize ise destekler devam etmekte. Sağlanan bu desteklerle üreticilerimiz daha rahat üretim yapmaktadır. Tarım ve hayvancılık ülkemiz için üzerinde önemle durduğumuz bir alandır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz