Milletvekili Demir'den ZİÇEV'e Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Zihinsel Engelliler Vakfı Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek, okul...

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Zihinsel Engelliler Vakfı Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek, okul çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette eğitim merkezinin birimlerini gezdi. Vakıf Başkanı Alaittin Kuru, Demir'e sınıfları gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yapılan hizmetin çok önemli olduğunu vurgulayan Demir, "Burada eğitim verdiğiniz çocukların, normal çocuklara göre çok daha ilgiye ve şefkate ihtiyacı var. Burada bunları verip, aynı zamanda eğitimlerine de yardımcı oluyorsunuz. Yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Vakıf Başkanı Alaattin Kuru da, "Bizim çocuklarımız mutlu, arkadaş canlısı, gayretli, sevecen, içlerinde hiçbir kötülük beslemeyen çocuklar. Buradaki çocuklar öğrenebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Onlar böylesi bir gayret içindeyken onlar için bir şeyler yapılması gerektiğine inanan Samsun gönüllüleri olarak, özverili çalışmalarımız ve hayırseverlerin desteğiyle, kurulduğu günden bugüne kadar, eğitimin niteliğini en üst düzeylere taşıyabilmek için her türlü çabayı göstermekteyiz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: