Milletvekili Elvan’dan Vali Koca’ya Ziyaret

Karaman Valisi Murat Koca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Karaman Milletvekili ve Plan Bütçe...

Karaman Valisi Murat Koca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Karaman Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, "Türkiye, dünyanın parlayan yıldızı, Karaman ise Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.

Vali Murat Koca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Lütfi Elvan, "Valimiz çok deneyimli birisidir. İçişleri Bakanlığı’nda önemli görevlerde bulundu. Yerel yönetimlerle ilgili her şeyi çok iyi biliyor. Bu Karaman adına bir şanstır ve hep birlikte başarı için çalışacağız. Karaman'da ciddi altyapı eksikleri var, bunları tamamlamak için çaba sarf ediyoruz. Henüz istediğimiz eşiğe ulaşamadık, onu aştığımız anda hedefe vardık demektir. Türkiye nasıl dünyada parlayan bir yıldız ise, Karaman'da Türkiye'nin parlayan yıldızıdır. Bizler mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz, daha çok çalışacağız ve parlayan il Karaman'ı ortaya çıkartacağız. Biz şimdiye kadar günü kurtaran politikalar içinde olmadık, bundan sonra da olmayız. Plan ve program çerçevesinde hareket ediyoruz. Altyapınız güçlü olmazsa, bir şey yapamazsınız. Önümüzdeki dönem Karaman'ın çehresinin değiştiğine herkes şahit olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Murat Koca da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaman'a el birliği içinde hizmet edeceklerini ve kendisinin orkestra şefi gibi aksayan noktalarda devreye gireceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: