Milletvekili Elvan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Elvan, yaptığı açıklamada, zafer ve kahramanlık destanlarının simgesi haline gelen 30 Ağustos'un tarihte ne derece önemli bir yere sahip olduğunun herkesçe bilindiğini belirtti.

Elvan, şunları kaydetti:

"30 Ağustos dünyanın tarihin derinliklerine gömüldüğünü düşündüğü bir sırada kendi küllerinden yeniden doğan bir milletin tarihe düştüğü bir kayıttır. Bu zafer sadece askeri bir başarı olarak kalmamış, tarih sahnesinde yeni bir Türk devletinin kurulmasını da sağlamıştır. Verilen büyük mücadeleler ve göğüslenen çetin zorluklar neticesinde sağlamlaşan milli birlik ve kardeşliğimiz, sahip olduğumuz en değerli kazanımlarımızdan biri olmuştur. Dün olduğu gibi bugün de sahip olduğumuz bu değerleri koruma ve geliştirme adına karşımıza çıkan her zorluğu ve engeli aşma azminde olduğumuz muhakkaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Çetin / Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: