Milletvekili Enç, Muratpaşa'da Esnaf Ve Muhtarlarla Biraraya Geldi

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ilçesinde taksi durakları, muhtarlar, ev ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ilçesinde taksi durakları, muhtarlar, ev ve hasta ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili Enç, ziyarette yaptığı konuşmada, beş yılını kaybeden Antalya'ya 30 Mart'tan sonra tekrar hizmet edeceklerini anlatarak, AK Parti'ye yönelik yolsuzluk ve rüşvet iftirasında bulunanların, iktidarın yaptığı yatırım ve hizmetleri hazmedemediğini söyledi. AK Parti olarak her zaman verdikleri sözleri yerine getirdikleri için burada olduklarını ifade eden Enç, iki dönem üst üste iktidar olan partilerinin birilerini rahatsız ettiğini dile getirdi. Partiye yönelik yapılan iftiralara kulak asmadan, yılmadan ve yorulmadan yollarına devam edeceklerini kaydeden Enç, "Burası bizim vatanımız, burada yaşıyoruz ve burada öleceğiz. Bu topraklar üzerinde bayrağımızın gölgesi altında bir ve beraber yaşayacağız" dedi. Antalya'nın her geçen gün gelişmesi gerekirken 5 yıl geriye gittiğini, 30 Mart seçimlerinin Türkiye için, demokrasi için ve milli irade için bir dönüm noktası olacağını dile getiren Enç, tüm parti teşkilatı olarak ve partiye gönül vermiş arkadaşların yorulmadan, durmadan, kapı kapı dolaşarak AK Parti'nin yaptığı hizmetleri anlattığını dile getirdi. İktidar olarak en ücra köşelere kadar yapılan tüm hizmetleri anlatacaklarını bildiren Enç, "Anlatacak bir yatırımı ve projesi olmayan muhalefet ise iftira atmaya, çamur atmaya, halkı kandırmak için yalan söylemeye devam ediyor. Bizi bunlarla yıkamayacaklar. Çünkü biz gücümüzü halktan alıyoruz" diye konuştu. Hiçbir zaman yalanlarla ve yalan vaatlerle işlerinin olmadığını ifade eden Enç, Antalya'ya 11 yılda 13,8 milyar liralık yatırımın AK Parti döneminde gerçekleştiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: