Milletvekili Ercoşkun: "Savunma Hakkı, Sağlıklı Işleyen Bir Hukuksisteminin Vazgeçilmez Unsurlarından Biridir"

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Savunma hakkı, sağlıklı işleyen bir hukuk sisteminin vazgeçilmez unsurlarından biridir" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Savunma hakkı, sağlıklı işleyen bir hukuk sisteminin vazgeçilmez unsurlarından biridir" dedi.

Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ercoşkun, avukatlık mesleğinin, bireyin umudunu kaybettiğinde haksızlığa karşı yine hukukun kendisine çizdiği sınırlar içinde mücadele eden kutsal bir meslek olduğunu ifade etti.

Hükümet olarak, yargı sisteminin sorun ve ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını dile getiren Ercoşkun, avukatların görevlerini en iyi şekilde yapabilmelerine imkan sağlayacak iyileştirme çabalarına devam ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Ercoşkun, "Savunma hakkı, sağlıklı işleyen bir hukuk sisteminin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu, kurumlarımız ve vatandaşlarımız adına büyük bir sorumlulukla yerine getiren avukatlarımız temel bir kamu hizmeti yapmaktadır" ifadesini kullandı.

Muhabir: Zafer Göder

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: