Milletvekili Erdem, Başkan Demirtaş'ı Ziyaret Etti

MHP Ankara Milletvekili İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Erdem, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret...

MHP Ankara Milletvekili İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Erdem, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Düzenlenen bir konferansta konuşmacı olarak katılmak üzere Samsun'a gelen MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem, biraberinde MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cemalettin Kola ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Erdem, Başkan Demirtaş'tan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Ziyarten duyduğu memmuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi olarak aynı anda 120 sokağa girerek Türkiye’ye örnek bir yol çalışması yaptıklarını belirterek, 100 bin ton asfalt dökerek 85 bin km uzunluğunda asfalt yol, 75 bin metrekareye de parke taş döşemesi yaptıklarını anlattı. Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında eğitimden sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere kadar dopdolu bir yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Başkan Demirtaş, 2013’te yeni belediye hizmet binasının temelini atacaklarını, Trafik Eğitim Pisti ile SAMBİS’i ilk baharda halkın kullanımına açacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz